Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland suger det att inte ha full kontroll över sin kropp.


BiPoLäR

Vänd mig ej in och ut
Visa inte det fängslande
Fula svart och vita
Det är en vilsen värld
Ena sekunden flyger du
Därefter tappar du allt
Störtar och drunknar

In och ut
Ut och in igen.




Fri vers (Fri form) av LISJAS
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-16 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LISJAS

Senast publicerade
BiPoLäR
* Se alla