Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan intention


Dimman var så tät
den morgonen
Man såg knappt handen
framför sig

Jag tänkte i ett dunkel
och gled ner
djupare

Jag förlorade kontakten
med mig själv

Upplöstes
blev ett med dimman
En samling vattendroppar
utan intention










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-16 08:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt. Fin psykologisk touch.
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP