Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
this morning song was stolen


stulen sång

någon sjöng en sång
en glad sång, och jag vaknade för att höra mer
men sången hördes från allt länge bort
som ur en låda där en kleptoman sparar stulna gods
så jag visste att sången var stulen innan polisen
kom till platsen och spärrade av grannskapet
nu är det så gravtyst, så vinterkallt
så obebott som ödesmark
jag funderar också på att lämna trakten,
den frusna marken
en stulen sång




Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-16 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP