Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svaret hittar man sen i livet

 

Långsamt!

Fyller tystnaden rummet

 

Långsamt!

Fyller suset rummet

 

Långsamt!

Går jag in djupare i tystnaden 

 

En märkligt tystnad

En övermäktigt tystnad

Fyller mitt huvud

 

Vad har hänt mig?

Vad har hänt med mig?

Och varför?

 

Bläddrar djupt i min dammiga minnet

Och ännu djupare

Och kräver ett svar

 

Dum!

Så dum var jag hela mitt liv

Jag trodde på kärlek!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2022-03-16 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP