Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLATT


Jag letar febrilt efter en mening att hänga med
och nöjer mig med nästan vad som helst
även om jag borde veta bättre

slår upp sidan där du vek mig i hörnet och sa
jag tror vi stannar där

vad var det jag uttryckte som fick dig att tänka
nu får det räcka för idag
vad det någonting jag sa eller tvärtom
inte sa

först trycker jag ner mig med ena handen
sedan smeks mittuppslaget för att motståndet ska bli platt
hundörat uppe till höger gör mig besviken

här ligger jag på bokryggen och tar mig inte upp

jag letar fortfarande efter ord som får mig att våga
vara tyst men stjärnklar
stark men värd att mötas

ord som smälter mig samman och får mig att våga
vara öppen även om någon stänger ner
eller slår igen mig






Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-16 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP