Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart bär vår resa?

Ljus är vårnatten

Färjan förs tryggt fram på Styx

Karon fick sitt mynt




Bunden vers (Haiku) av CicciWJ
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-16 10:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
De tre raderna berättar mycket, och skapar en klar bild, mer behövs inte här.
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ