Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigets första offer

 

Sanningen kan bara förmedlas till dem som förmår att höra den. 




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-03-16 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP