Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...i stridens tid


Frostros...

Han kör iväg, fort

huset blir ständigt mindre

i hans backspegel.

 

Missil antänder en eld 

smälter vindrutans frostros.




Bunden vers (Tanka) av Bo Lövhalka
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-16 23:39



Bookmark and Share


  Feminaz
En ögonblicksbild som skär igenom läsaren.
Kraftfull.
2022-05-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starka rader som beskriver med få ord det hemska som sker.
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka