Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vinna livet


Smärtan


Smärtan kan vara total, det finns inga val,
Smärtan vill riva sönder, inte bygger den upp.

Smärtan kan vara blodröd eller svart,
bara den som känt den kan förstå hur stark den är.
Smärtan kan förtära och förnedra, plåga och göra oss sömnlösa.

Att ha val att gå är inte en självklarhet, att vandra vidare, att gå och att VINNA.

Smärtan kan bedra men också försvinna, i takt med ditt växande.
Smärtan kan pågå så länge att du tror att den är NORMAL.

Dina plågade ögon, de ler inte längre, inte just nu - det kommer sedan, när du är FRI.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-17 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet