Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CURA


Det faller ett känslomässigt överkast ner på alla sidor
själv är jag ett tyngdtäcke runt min egen persona

det faller ett helt annat tidevarv runt mina fötter
det finns ingen sida att välja bara en riktning
och för mig en fara

det faller nya persienner med insikter som vinklas
utan förklaring

jag hade hoppats på en gardin på 167 centimeters bredd
som kunde mörklägga all förhoppning och låta mig ostört
förneka minsta lilla möjlighet
till förändring




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-17 10:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
själv är jag ett tyngdtäcke runt min egen persona

Jag måste tänka igenom det så många gånger för att smaka på vad det betyder. Det är så bra, men jag lyckas inte lista ut om det är du eller din persona som skriver det?
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP