Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlivet, 1990-tal

Drömlivet som folkhemmet skyddat av militärbas
militärbasen Area 51
eller var det tvärt om
skola, hem, hem skola,
Holmsund villa vid havet
inte vårt radhus
levande stad
döende toner
aldrig stilla
staden i matta färger
snö, mörker
trähus för medelklassen
trähus för min eventuella
förälskelse
blandekonomi skyddat av Area 51
ingen mening att titta på statistik
för att drömlivet se
statistik är för de som raggar upp ljusglimtar
om du behöver söka hopp förtjänar du inte det




Fri vers av A. Ostsee
Läst 137 gånger
Publicerad 2022-03-17 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee