Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te deum

Herren ser oss

och förfäras

vilka syndare

varför krig
säger han!

Psaltaren

är tydlig

de straffas

hårt en dag!

De skall utplånas

Putin å hans 
gäng!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 142 gånger
Publicerad 2022-03-17 16:26



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vissa despoter ser sig själva som Gudar... Gudars skymning så fel de har.
2022-03-22

  Blått Norrsken VIP
Rättvisa skipas av Gud och ingen undkommer den här på jorden och sedan i vår evig . Det är mycket bra .
2022-03-20

  Kajan VIP
Deras hjärtans tomhet är nog ett straff i sig, egentligen; det är skrämmande.
2022-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för en trösterik text!
2022-03-18

  Bibbi VIP
"Hur ska jag kunna lära dig bedja om icke genom nöd och genom allt det som nu prövar din kraft." Job 36:19
2022-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att var och en måste ta ansvar för sina handlingar.
2022-03-18

  Sparvögat VIP
Vi är många som ser på kriget i Ukraina med förskräckelse, en ond människa har skövlat ett oskyldigt land…
Det kan inte göras ostraffat…
2022-03-18

  Peter G VIP
Oftast biter ondskan sig själv i svansen till sist! vi får hoppas att ansvariga för detta eländiga krig får sina straff en dag på ett eller annat sätt!
2022-03-17

    Lars Gullberg
En text som lovar
En tröst I all bedrövelse.
Tack för den.
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy