Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfälligt avbrott i tisdags...


Karusellen, avsnitt K

 

Ada: Alla samlade? Kära kamrater, vi måste knåpa på för att förlora vad vi missade i tisdags.

Beda: Ber om en förklaring. Kortslutning eller katastrof, vad hände?

Cilla: Chilla, coola ner er! Krisen är under kontroll nu.

Dora: Dumheter, att slösa bort dyrbar cirkeltid på amorösa äventyr! Kanske har jag mer kontroll än ni tror.

Emma: En herre mer eller mindre... Karlar är ju en knepig sort.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-17 18:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig avslutning. Men jag tänker att människan är en knepig sort. Sedan är det ju mest gubbar i världens maktrum....Varför då?
2022-04-04

  Nanna X
Nu verkar damerna ha bytt ordning igen, så att den personliga begynnelsebokstaven kommer före den gemensamma. Tja, det är väl bara att acceptera tanternas beteende...
2022-03-19

    Lars Gullberg
Måste missat nåt här, hm ok kan man vrida tiden tillbaka ? Får kolla i ditt kartotek. På återseende.
2022-03-18

    Lena Söderkvist VIP
Aha, här behövs karlar, tycker jag mig se. Emma är en klassisk förnekare.
2022-03-18

  Maria Sundelin VIP
Huvudlösa på mer än ett sätt
2022-03-17

  lodjuret/seglare VIP
Tänk om alla vore just lika, då skulle alla gilla att sy och fika, men nu är ej alla att dra över en kam, en del är busar eller lugna som lamm, i världen finns visst både fattiga o rika...
2022-03-17

  TrollTörnTrappan VIP
Skönt att det varken var krig eller karantän - blott kärlek och kåthet - som låg bakom uteblivelsen av "kurstillfället"!!
2022-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X