Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina barn! Ni är den dyraste skatten som jag fick ev det här livet


LYSANDE STJÄRNOR

Mina barn

Ni är stjärnorna som lyser mitt liv

Utan er kunde jag drunkna i mörkrets lera 

Ni är den dyraste skatten som jag fick i det här livet




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2022-03-17 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP