Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tar tid att lära när du inte tror på dig själv.


Cassiopeia

Det finns spår du ej kan förgöra
stråk av vemod i ditt bröst
som redan nu har fått förstöra
den vår som fort har blivit höst

För blomman som var din att skåda
slet du av med kraft från ängen
sen stod du där i ljusan låga
och trodde du förstått poängen

Du nämnde den där korta känslan
när hjärtat blivit sönderrivet
men allt var redan genompenslat
ja, allt var redan gjort och skrivet

Inga chanser kommer här igen
inga blomblad kan ju återvända
sol och måne får bli din vän
om du lär känna dig, den enda




Bunden vers (Annat versmått) av Abel Pongo
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-17 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo