Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara då.


Något att hålla fast vid

Det är inte konstigt
att vi behöver något
att hålla fast vid
För mina tankar går åt flera håll
och dina kan omöjligt
röra sig i samma riktning
Vi möts bara
när kompassnålen flyter
i det förgiftade havet
i andäktigt tystnad
och mörker
bara när vi båda omfamnar
känner
och låter oss älskas




Fri vers av Abel Pongo
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-18 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo