Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den ljuvliga


Tyngden


Barnet

Värmen
Doften
Snusningen
Rörelsen
Ögonkontakten
Leendet
Tilliten

Den ljuvliga tyngden




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-18 11:58



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Jättefint
2022-03-18

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Åh<3 Är det barnbarnet?:)
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP