Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med flagga i hand

Du springer för att gömma dig
tar skydd under en knarrande ek
Där sitter du mitt på fältet
när soldaterna bjuder till lek

I kamouflage och grön uniform
leker de med elden över byn
och barnen de springer för livet
när bomberna faller från skyn

Men någon går stolt över gatan
med en sliten flagga i hand
struntar i minor och pansar
- han ska rädda sitt land





Fri vers av konstkick
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-18 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick