Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öst och väst

 

rädda människor

dödar och dödas när makt

berusar sinnen

 

det är ingen skillnad om

de bor i öst eller väst




Bunden vers (Tanka) av RitaBrunner
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-18 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner