Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KATAHRSIS!


En helt vanlig medborgares klagan och raseri

När dom snor din nyinköpta cykel
Repar din nylackade bil bara för att det är skoj
Klottrar på din nymålade port
Plågar din katt
Hotar dina barn
Stjäl dina grejer och går alltid fria i Den Heliga Rättssäkerhetens Namn
Pissar i din brevlåda
Skiter i ditt trapphus
Gapar och skriker och svär
Super och knarkar och spyr
Skyller allt på taskig barndom och diverse bokstavskombinationer
Puttar omkull dig och plockar dig på din mobil och dina stålar med ett flin och en spark rätt i skallen
Sliter sönder din värld om och om igen till tonerna av snutens döda ord:
"Lille man, vi har inga bevis och ingen tid till sånt här, så sluta gnäll och bråka! Adjö på dig!"

Ska du då återigen böja nacken och tyst halta iväg som en blöt liten papperstuss?
Eller ska du, JA, JUST DU!, äntligen ge igen och...


STEGLA DOM DJÄVLARNA!
HÄNGA DOM HÖGT!
SPETSA DOM SVINEN PÅ TRUBBIG PÅLE!
MOSA DERAS FÖRBANNADE SKALLAR MED ARMERINGSJÄRN!
PETA UR DERAS FULA ÖGON MED ROSTIG POTATISSKALARE!
SLAKTA DOM SKITHÖGARNA MED YXA OCH MORAKNIV!

Valet är lätt...


GE IGEN! GE IGEN! GE IGEN!
JA, JUST DU!
GE IGEN 1000 GGR OM OCH OM OCH OM IGEN!
GEEEEE IIIIIIGEEEEEN!!!










Det är dom eller vi...














Övriga genrer av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-18 15:40



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Yes!
2022-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear