Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTNA


Klipper hörnen
försöker ta mig förbi

hur värderas en riktig skitvecka

jag behåller mitt yttre lugn
men våldgästar mitt förnuft

nu simmar jag på rygg i en riktig skitvecka

jag bottnar inte men
blottar inget

hur tar jag mig ur mig själv
när varje tanke är ett ankare









Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-18 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP