Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mnemoniskt åkall


ängvåg


glöggens namne med en tant
hellre glömd än predikant
free j spela nåt dansant
vi har gravöl för hierofant
spikrak greve av en kant
elle est ganz nonchalant
dacke avklädd till drabant
min kuk för en konstant
mina offer som garant och
röda döden, som bekant




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 139 gånger
Publicerad 2022-03-18 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd