Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga ord från medelålder : FN-stadga artikel 2, paragraf 4

Jag tappade en flaska sås på köksgolvet. Om jag ser mig i spegeln kommer smärtan. Men detta är inte om medelåldern. Om jag läser nyheter, så blir jag rädd och hatfylld, precis som fascist Ryssland vill att vi ska vara. Rädda och hatfyllda. De stödjer inte en krigsförbrytare för att bli älskade! De vill bli hatade och de vill ha oss fyllda med ångest. När myndigheterna först, för många år sedan, sa åt oss att ha förnödenheter för tre dygn, tänkte jag:”Tre dygn, skulle inte det bästa i sådana fall vara att ha sprit och alprazolam, så att du slipper komma ihåg dessa tre dygn? Sedan kan du leva som vanligt, utan minnet.” Men nu är vi bortom det. Bortom kemisk glömska. Vad är kvar? Hemvärnet? Bli en prepper i min nya lägenhet vid skogen? Bli så stressad av allt som går fel att jag tappar min flaska med sås på köksgolvet? Som medelålders man tror du världen förfaller med dig.




Övriga genrer (Essä/Recension) av A. Ostsee
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-18 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee