Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykelställssyndromet (eller: det gör ont när knoppar brist)

Det GÖR ont när knoppar brister
På riktigt
Som att ljuset vrider om ens själ
Det dimmiga
Fucking knivhugg
Om jag inte passar mig blir jag kär i alla
Kanske t o m ett cykelställ
Ett snyggt cykelställ i alla fall
Tråkigt bara att jag är fulare än nånsin
Det dimmiga synliggör ens porer
Som kloggat igen under vintern
Snön föll och vi med den
Men varför hjälper inte hudvård??
Köper dyra serum men kroppen?
Kroppen gör som kroppen vill
Både med serum och kärlek
Ja ja ge mig ett jävligt snyggt cykelställ
Och dyra krämer
Jag har letar efter ett ord att beskriva detta
Vårkänslor?
För platt
Vårkänslor är att ta en kaffe i solen
Vårkänslor gör inte ont
Jag kallar det cykelställssyndromet
Att bli kär i alla jag ser
Kanske t o m ett cykelställ
Ett fucking snyggt cykelställ






Prosa av Skelettkvinnan
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-18 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan