Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi faller



Vi faller
in i natten
ett gammalt mörker

tänkte skriva om hoppet
men fann inte orden
det blev bara tårar
torra spår av salt

det är lätt att falla
låta det gamla mörkret råda
men drömmarna lever
i otålig väntan





Fri vers av Annaemi VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-19 11:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hoppet viktigare än någonsin för hålla terrorbalansen stången..
Inget blir bättre om Johnny Depp tar över, det blir värre ett kretslopp.

2022-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP