Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRONTAL


Hur många fyllmånar har jag inte krävt på
en vettig förklaring för märkliga händelser
under småhackad sömn

jag måste byta spår annars
sker något som börjar med frontal

nere i backen hör jag någon gasa
och gira bland hindren
det luktar bränt precis som efter mina egna försök

vad heter det första steget som inte väljer sig själv

I got to change

löftet håller på rinna ut och inget jag säger gör skillnad





Fri vers av Igot Tochange
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-19 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange