Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två vänner, två vänner

Två vänner, två vänner
Kan du, Maupassant,
förklara att kriget,
det dödar och tystar
två vänner, två vänner?
Där Dnepr går fram
blir vattnet till blod
Där finns inga fiskar
Där finns inga samtal
Där finns inga vänner
Och vattnet i Volga
blir tysthetens tårar
Där finns inga fiskar
Där finns inga samtal
Där finns inga vänner
Nu dödas och tystas
två vänner, två vänner




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-03-19 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP