Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutminut...marsbagatell 4

 

 

Gick framför dig

hela vårt liv nu vill jag

ligga bakom dig

skednära och andas in

dina förebråelser




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-19 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP