Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUPA


Vårens ljud väcker en flykt
insamlade ord luras i gammal fålla

samma grus rullar som en påminnelse
om sur jord
snart täckt av vårens försök

inga stackare blir någon bukett och hårt hållen i midjan
med böjda blomblad kupas en tillfällig skugga

inget lä i världen skyddar mot en sista utandning
inget osagt ligger villigt med impulser

lukten av passivitet går nästan aldrig att längta bort
den sätter sig strax under minnet

finns det liv i mars




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-19 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP