Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kärlek väcktes

 

Den ljumma vinden

får mig att minnas din rörelse.

 

Vid stranden

tätt intill vågornas brus

höll du handen

smekte nattens rus.

 

Tiden försvann

lusten steg då ljuset släcktes

hjärtat förnam

de slag då kärlek väcktes.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-19 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP