Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som krävs för att få Putin åtalad för krigsbrott

 

Lite input.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-20 09:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Putin spelar "Rysk roulette" med sig själv och världen.
2022-03-20

  Gunnar Hilén VIP
HUMOR I SATIRISK STIL. 12 POÄNG !
2022-03-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja, Putin måste sluta! Anställd på bårhuset i Ukraina sa : ”Det här är inget krig!
det är folkmordsjävel!
Krig är när arméerna slåss. "Det här är utrotning" .
Ryssland har betalat sin statsskuld två dagar för sent I fredags fick borgenärerna in pengarna på sina konton. Amerikan från blokerade konto 2 dagar försening.
https://stirileprotv.ro/stiri/international/serghei-asta-nu-e-razboi-e-un-nenorocit-de-genocid-razboi-e-cand-lupta-armatele-asta-e-exterminare.html?fbclid=IwAR2iq1qOK8ZX8iaUc2RbueE08JRO6qB92J0ZhENCZkBX2cicTShv0zSypD8
2022-03-20

  SatansSon
du kan bättre än så. det här är värdo. passar inte på poeter,.se. skriv insändare istället.
2022-03-20

  Onomatoprofet VIP
Input it is
2022-03-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att uppmuntra Ukraina med vapen (fel stavad /Armenien )utvidgar kriget.
2022-03-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Man måste vara dum och korkad för att tro att man kommer att vinna kriget med ryssarna. Det är väldigt synd att så många oskyldiga människor och så många människor dör på vägarna på grund av småintressen, är världsopinionen medveten om detta? Varför slutar det inte uppmuntra krig och inte fred? Genom att uppmuntra Ukraina med Armenien förlänger det bara kriget och dödar fler människor och förstörde städer och startar till och med tredje världskriget. , och det kommer att bli fred utan världskonsekvenser. Ukraina kommer dock inte att vinna detta krig, och kommer att vakna upp med landet förstört, med hundratusentals döda och ockuperat av ryssarna.


Bulgarien är det första landet som tar avstånd från att köpa energi från Ryssland.
Jag tror att det är en gränsdragning hur rädda vi inte bara är för tsar Putin utan också för hans ättlingar till det ryska folket!
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP