Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet vad du vill

 

Du pressar min must

spetsar mina tankar

strävar mot en kust

där våra hjärtan bankar.

 

Du beskriver mina känslor

som ingen rört

som ingen tidigare sett

du vidrör min sensor

så ömt så skört

som en viskning så nätt.

 

Jag fångar stunden

drar mig närmare intill

slipper känna mig bunden

när jag vet vad du vill.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-20 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP