Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsfördelningen i relationer


som make
måhända en av makarna

skall jag jobba hårt

jobba så mycket som kvinnan kräver
ge henne all förtjänst därav

sköta hus og hem
städa, handla, laga mat

som make
skall jag troget lojalt og totalt

bejaka, betjäna, behaga
tråna, älska, dyrka

lyda

kvinnan

som fritt får verka sin tid
njuta var stund i livet

resa, shoppa, läsa, kreativisera
njuta, njuta dagarna i ändo
af älskare efter älskare

fritt, totalt fritt
från ansvar og plikter

i extas samt eufori
livet igenom

den perfekta symmetrin























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando