Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto från Tertto // Magin från en låga som berättar att något stort hänt, ett kärlekstecken!


Kärlekens ängel

 

Livets gnista skapas genom det kärleksfulla mötet mellan två människor

Livets energirika ljusveke tänds i samma ögonblick som ett barn blir till

Varje individs livslåga är olika intensiv i styrka och enegiåtgång

Då två livslågor av samma underbara frekvens möts skapas magi

Genom den ökadande värmen från två kärlekslågor sker mirakel

Glöden från våra hjärtan har nu tillsammans  skapat en kärleksängel

 

 




Fri vers av Kensy65 VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-21 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP