Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jacob Wessbo och min son Sverker kommer en dag att ärva allt jag har, för dem älskar jag mest av alla. Man kan aldrig veta hur länge man lever. Men när den tiden kommer ska den här stå på min gravsten.


Min Djupaste Kärlek till Dig!

En gnistrande ängel jag var
i solens strålande strimma.
En skimrande ängel jag var
i månljusmystikens timma.
Den djupaste visdomen är
det goda, det sköna, det sanna.
För evigt i ditt hjärta jag bor,
din käraste älskade
Anna.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-21 15:57



Bookmark and Share


  ULJO
Fint tecknat
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg