Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MATFRIARE - tanka

Pigga småfåglar

trängs kring fågelmatare

det är frukostdags

sparvhök dold i äppelträd

ser stekar flaxa omkring




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-30 17:32



Bookmark and Share


  M.Eta
Får hoppas att sparvhöken har dålig syn!
2022-04-06

  Kajan VIP
En lätt absurd krock i det idylliska, men ack så verkligt. Det är bara så här, helt enkelt.
2022-04-03

  Feliaxel VIP
Livets gång
2022-03-31

    Lena Staaf VIP
Alla ska ha sitt. Komisk och tragisk dikt.
2022-03-31

  Öknens Ros VIP
Faror lurar när man är liten fågel och tänkbart byte.
2022-03-31

  Niliboy
Huga ligen för dessa rov!
2022-03-30

  ULJO
Tur att vi hjälper
2022-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP