Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN EGEN VÄRLD - tanka

Simmande änder

armada på sjöns vågor

erövrar brygga

gottar sig i solens sken

okunnig om annnan värld




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-03-21 17:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det verkar härligt ! och man kan bjudas in för en stunds vila om man är tyst och stilla.
2022-04-03

  Den filosofiske poeten VIP
... okunnig om Ukraina.
2022-03-28

  Cikoria Blå VIP
En bra tanka om änder och om oss...
2022-03-22

  Niliboy
Så härligt!
2022-03-22

    Lena Staaf VIP
Så vackert och rofyllt! Dessa änder vet inget om de änder som utplaceras i den lilla sjön nära mig, matas och blir sedan nedmejade på hösten av män med gevär.
2022-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin bild av lyckliga änder
som lever i lugn och harmoni
ovetandes om krutröken i andra länder.
2022-03-21

  Öknens Ros VIP
Lyckliga änder!
2022-03-21

  ULJO
Så skönt det måste vara.
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP