Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politikerna tar inte tag i det. Det är en enda stor skam!


Den vederstyggliga korvfabriksmentaliteten


Köttyxan ler överdrivet

korv

ber att… öh… korv…

befaller med silkesröst

den nya medwursten… öh… medarbetaren

att följa med

presenterar sig själv som

korvtjänst… öh… kundtjänstchef

ler igen

korv

Varenda bissing syns

Åfan, hon är köttätare!

säger… öh… korv

med ett himmelskt leende, samt

att korvanställningen… öh… provanställningen

skall avslutas

på grund av bristande snabbhet

korv

Köttyxan kiknar av skratt

anställningen var ett aprilskämt.

14/3 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-21 20:14



Bookmark and Share


  Chan VIP
Åh vad tråkigt att höra!
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP