Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken



Detta att bli
värderad som
människa betyder
ingenting för en 
konstnär
Det är motivet som
är betydelsefullt
Effekten
av utvecklingen
och den mystiska tiden
då sociala främlingar
besöker mig
är en bisak
samt vibrationer
i etern likaså

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-03-21 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP