Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antimateria


Allt går sönder




Inuti en atom. Ett foster.
En cell. Ur tunneln strålar ett ljus..
Reser sig en stad.
Och liv och rörelse omfamnar henne.
Hon kom ur ingenstans. Ur ingenting.
Jag känner på mörkret
Jag går in i det. Jag står där och tänker
hur ett ljus kan uppstå där
ur ingenting.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-10 09:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert jag ser framför mig universums födelse.
2023-02-13

  Kajan VIP
Hela universums födelse kommer för mig. Liv ur ingenting, liksom textens kvinna, ett under. Mycket bra berättat !
2023-02-11

  Niliboy
Det är Gud Lars ,det är Gud!
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg