Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text I en kärleksnovell. Av en skrivande penna här på sidan. Varför svika en stolt tradition? Så har det varit 'sedan tidernas begynnelse' och så ser det ut även i framtiden.


Kommen tar på en text (2424) bara ord




Fina ord som
motsvarighet till att
världen 'ser ut

som den gör'.
De fria konsterna
måste få leva

och det märkliga
är att även
under krig finns

där musik och
teater, för att
underhålla trupperna innan

de 'dukar under
för verkligheten. Det
går ju inte

att 'ge upp
precis allt', bara
för att det

råkar finnas människor
som gör just
det, bara för

att bli våldtagna,
torterade och arkebuserade
sedan av 'befriarna',

som nog även
råkar vara angripare...
...givande sig ut,

för att vara
'the good guys'
i stridens hetta...



(Texten har legat till sig i utkast sedan i mars i år)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-23 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP