Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällets bottenlösa skikt

I månens sken
Skuggornas scen
Liv som släckts för gått
Behövdes inte många skott
Misshandel och droger
I en ström av ideologer
Samhällets bottenlösa skikt
Pågår det så alltid en konflikt
Alla är dom terrorister
Dömda i samma register
Då huvuden har börjat rulla
I samhället så väldigt värdefulla
Då politiker tappat greppet
Ser det sjunkande skeppet
I en storm på öppet hav
Då det aldrig ställs några krav




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-22 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde