Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frihetens dag

Friheten är gift och
Jag blev gift blev
Ett med mig själv

Så som vi alla
I slutet måste
Bli: för att en ska
Få sluta som vi

Kändes så bra
Att det kändes
Konstigt att
Älska och jag
Vet inte om jag
Fått rätt känsla

MEN
Åh jag har
Lärt mig slicka
Marken när
Mitt ansikte
Närmar sig
Den: så jag
Får lov att
Känna såhär
För vad är
Fel om rätt
Skulle va lätt

Så det är
Dags att lämna
Bli
Fri som en nagel
Avklippt som en
Fågelunge vingklippt
Boende i ett högt rus
Har inte bara
Ett hem har
Flera famnar
Att älska

Speciellt min
Och den som
Bärs av Gud
Den jag faller
In i när det
Är dugligt

Jag litar på
Jesus jag följde
Dig når jag följde
Flow du skrev
Min själ jag var
Dig själv

Allt är ett: jag
Vet så kristall !
Inga konstig- ?
Heter bara detta
Humör mitt
Ständiga fel
Avviker i ständigt
Nya former
Aldrig låter djävulen
Mig vänjas men
Det är liksom
Vitsen ?! Så vitt
Jag vet

Men nu en ny
Fuck-it-känsla
Hypomani ja den
Har mig kommit
För att gränsla

Friheten innebär
Bara det man skulle
Bli: alltså motsatsen
Till frihet bara ett förut-
Bestämt fängelse

Men jag älskar varenda
Sekund av vemod och
Böter och svek och
Torra timmar och pirr
Och gamla män som
Förstör (putin) och
Provokativa horor som
Förför (fyll i ditt namn poet-slyna)

Åsikter går isär -
Hej svejs - personlig-
Erligen måste
Vi omdefiniera psyket :

Inga personlighets-
Störningar endast
Relationsprövningar !!

Tack för mig !





Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-03-22 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen