Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelvingar

Fågelvingar
seglar i luften

I ljusa virvlar
I vindens drag

När jag står
under eken

Kan jag höra
vingarnas slag






















Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-03-22 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP