Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Emily


Castor Pollux

Sömndrucken igen;
det var ett vinterns ljus jag såg
som lyser starkt men hänger lågt
så allt det vackra uppenbarat
förblev oförstått och oförklarat

Fort så kommer mörkret sen
och varar obehagligt länge
ensam blir allt svart igen;
det är himlen som stänger

Gryning når mig i ett annat ljus
dimmigt, kallt och grått
ensam står jag i mitt hus
glad för det ljus jag fått




Bunden vers (Annat versmått) av Abel Pongo
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-03-23 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abel Pongo
Abel Pongo