Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödeshögs station











Jag undrar
fågeln över Mariupol
träden som brann upp,
köket Olga stod och lagade mat,
lekplatsen barnen lekte.

Jag tänker platsen
upp i rök.
Jag tänker brännhet rök som smälter
kindben.

Jag ser en man på Ödeshögs station fimpa
en cigarett.
Röken från hans mungipa,
känner vad han tänker,
vad han undrar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-23 09:20



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Usch så bra! :-(
2022-03-29

  stormengudrun VIP
Usch så bra! :-(
2022-03-29

  Niliboy
Så. Fint om kontrasterna vi kan uppleva i dagens värld
2022-03-24

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Nästan som att känna sig utanför sig själv en stund. Mycket gripande.
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg