Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen tar mark

 

i min fönstersmyg

himlars snörök

suddar konturerna

till vilse utomhus

 

mina förmak och kammare

tar till mig av modet

som glöder hos dig

du som vågar vandra

kärlekens vägar

 

i längtans eld

knäpper jag

mina  händers ankare

kupan som bildas 

gömmer hoppet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-23 10:09



Bookmark and Share


  Feminaz
Så synnerligen fint, som skirt tyg som ligger varsamt över skönhet.
2022-03-27

  lodjuret/seglare VIP
Mmmmm, orden och känslan, läser för en väninna...
2022-03-24

    Lena Staaf VIP
Väldigt vackert! "Mina drömmars ankare"
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg