Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cancel culture eller cancer culture?


Exlusiv intervju med Kefir

Arla har bestämt sig för att ta bort Kefir från sitt sortiment. Vi frågade Kefir vad hen tyckte om det.

- Vad tycker du om Arlas beslut?

- Ja, vad ska jag säga, jag förstår inte vad jag har gjort för fel.

- Har du uttryckt ditt stöd för Putin på något sätt?

- Nej, det har jag inte.

- Har du varit kritisk mot Putin? 

- Nej, jag är bara en vanlig fil, jag kan ingenting om politik.

- Just det, en sista fråga, how do you fil?

- I fil like shit.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-23 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med. Jävligt kul. Innehåll och form.
2022-03-23

  Gunnar Hilén VIP
Fy fan va roligt !!!!

Årets bästa !
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP