Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Båtståt - Tanka

 

När Putin köpslår

med oligark i dess yacht 

hörs strof ur refräng

...staten och kapitalet,

dom sitter i samma båt...

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-24 22:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt - men man får skrattet i halsgropen...
2022-03-25

  Öknens Ros VIP
Fyndig tanka!
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP