Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förarlösa flygplan blues

Förarlösa flygplan flyger spöklikt kring i skyn
förarlösa flygplan flyger spöklikt kring i skyn
dom släpper sina bomber, sprider död och skräck i byn

en för pappa en för mamma, bara barnet som är kvar
en för pappa en för mamma, bara barnet som är kvar
fattar inte vad som händer, står där ensam utan svar

ingen skugga på piloten för han finns ju inte där
ingen skugga på piloten för han finns ju inte där
i kontrollrummet på marken råder en avspänd atmosfär




Bunden vers (Annat versmått) av Anders P VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-24 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP